Mobiel Team

Het Mobiel Team Aarschot - Begijnendijk en Mobiel Team GGZ Leuven - Tervuren hebben als doel mensen met een ernstige, langdurige psychische kwetsbaarheid de steun te geven die zij nodig hebben om hun eigen leven in handen te nemen of te houden. Daarnaast is er ook een project Aanklampende zorg en een Mobiele Equipe Internering.

Mobiel team Aarschot-Begijnendijk

Vestigingsplaats Amerstraat Aarschot

Wat

Het Mobiel Team Aarschot-Begijnendijk heeft als doel mensen met een ernstige, langdurige psychische kwetsbaarheid de steun te geven die zij nodig hebben om hun eigen leven in handen te nemen of te houden.

Voor wie

We richten ons tot mensen uit Aarschot en Begijnendijk vanaf 16 jaar die door een ernstige en langdurige psychische kwetsbaarheid ondersteuning nodig hebben op verschillende leefdomeinen (wonen, werken, financiën,…)
Het instroombeleid voor het Mobiel Team Aarschot-Begijnendijk vind je HIER.

Hoe

Het Mobiel Team begeleidt mensen in hun eigen leefomgeving. Begeleiders brengen huisbezoeken bij mensen voor wie de drempel naar reguliere hulpverlening te groot is.In gesprekken gaan we op zoek naar wat mensen ervaren als een betekenisvol leven en trachten we te ondersteunen in hun zoektocht. Er wordt gewerkt aan de hand van een herstelplan. De inhoud hiervan bepaalt de zorggebruiker zelf in overleg met zijn thuismilieu en het team. Een huisbezoek/contact heeft doorgaans wekelijks plaats maar de frequentie ervan kan afgestemd worden op de individuele noden. De begeleiding loopt zo kort als mogelijk maar zo lang als nodig.

Kostprijs

Er wordt geen kost aangerekend voor de interventies van het Mobiel Team.

Aanmeldprocedure

Hoe aanmelden?​
- Via mail: aanmeldingenteamaarschot@dehulster.be
- Per post naar het ons adres: Amerstraat 19/1, 3200 Aarschot. ​
- Tijdens kantooruren kan dit telefonisch op het nummer 0483/23 33 59.

Gebruik hiervoor bij voorkeur de aanmeldfiche van De Hulster.

De aanmeldingen voor Mobiel Team Aarschot-Begijnendijk verlopen via hetzelfde aanmeldteam van Beschut Wonen - Regio Aarschot.

De documenten om je aan te melden zijn daarom hetzelfde voor Mobiel Team als voor Beschut Wonen.
Je vindt deze terug op de pagina van Beschut Wonen - Regio Aarschot: klik HIER.

Deze site gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren. Bekijk ons privacybeleid.

OK