fusie-van-3-beschut-wonen-projecten De Hulster - Beschut Wonen

Beschut Wonen

Beschut wonen Team Leuven en Team Aarschot bieden kleinschalige woonvormen en psycho-sociale begeleiding aan voor personen met een psychische kwetsbaarheid. De focus ligt op herstel en maatschappelijke integratie. Zinvolle activiteiten, sociale relaties en betrokkenheid staan hierbij op de voorgrond.

FUSIE VAN 3 BESCHUT WONEN PROJECTEN

Fusie van beschut wonen Leuven - Aarschot - Diest 

Naar aanleiding van de richtlijnen tot schaalvergroting van het Agentschap Zorg en Gezondheid, zijn de erkenningen van de initiatieven beschut wonen De Hulster, Fides en de Linde samengevoegd sinds 1 januari 2022.
Vzw Sint-Annendael Grauwzusters exploiteert 46 van de 197 plaatsen van vzw De Hulster onder de naam Beschut wonen de Linde in regio Diest en Aarschot.

Het vroegere Fides nam samen met De Hulster de exploitatie van de overige 151 plaatsen op zich.
Vzw De Hulster biedt sindsdien via de dienst beschut wonen gemeenschapswoningen aan in de omgeving van Leuven (Team Leuven - 107 plaatsen) en Aarschot (Team Aarschot - 44 plaatsen).
Team Aarschot begeleidt met hun mobiel team ook mensen met een ernstige, langdurige psychische kwetsbaarheid in de thuissituatie in de omgeving van Aarschot en Begijnendijk.
Voor het mobiel team in regio Leuven verwijzen we hiervoor naar het Mobiel Team GGZ Leuven - Tervuren met vestigingsplaats in de Minderbroedersstraat.

Deze site gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren. Bekijk ons privacybeleid.

OK